Asiakaspalautteita

Katso myös palautteita Tripadvisorissa ja Facebookissa

 • 24.1.2022: Hieno asia, että Takeoffin kautta voi varata myös lentoja Finnairin full flight- ammattisimulaattoreihin. Olen käynyt Takeoffin Airbus 320-simussa kymmenisen kertaa ja kokemukset ovat olleet hienoja. Mukana on ollut perheenjäsenia tai kavereita ja kaikki ovat tykänneet simulaattorista. Simuyrittäjällä on todella tehokas ja pätevä tyyli opettaa simulentoa, kuten myös niillä liikennelentäjillä, jotka silloin tällöin ovat opettajina myös Takeoffin simulaattorissa. Pari päivää sitten sain 70-vuotissynttärilahjana lennon Finnairin A320-simuun vaimoltani. Kokemus oli aivan mahtava ja hyvin lähellä todellisuutta. Tämä simu liikkuu eli simuloi myös lentokoneen liikkeitä, kiihtyvyyksiä ja tärinöitä. Finnairin liikennelentäjä toimi erinomaisena oppaanani simulaattorissa. Vaikka tämä simulaattorilento on aika kallis, voin suositella sitä niille, joilla on kiinnostusta lentämiseen ja mielellään kokemusta kotitietokonesimulaattoreista ja Takeoffin Airbus-simusta. Itselläni on kokemusta kotisimuista reilut 35 vuotta.

 • 14.5.2021: Suurenmoiset kiitoksen A320 opetuksesta viime perjantaina. Opettaja oli Finnairin lentäjä ja oli erittäin asiallinen ja mielenkiintoinen kaksituntinen. Mielelläni tulisin uudestaan saman miehen opetukseen aion myös kehua opetusta lähipiirilleni.
 • 12.5.2021: Oikein mukava sessio tämä "Kapteenikurssi". Aika lensi kuin siivillä. Nyt ainakin osaa paremmin arvostaa sitä ammattitaitoa, mikävaaditaan lentokoneen lentämisessä.
 • 20.11.2020: Kiitoksia! A320 lentämisen kokemuksen tarjoamisesta. Oli aivan mahtavaa päästä kokemaan tavallisena matkustajana lentämisen nautintoa kapteenin paikalta liki aidossa ympäristössä. Lisäksi lennonopettaja oli ammattitaitoinen ja jaksoi vastailla moniin kysymyksiin. Aika meni liiannopeasti. Suosittelen kaikille vähänkään lentämisestä kiinnostuneille.
 • 11.07.2020 Jälleen käytiin yhdessä mielipaikoistani, nimittäin Takeoff Simulationsin Airbus- lentosimulaattorissa, joka sijaitsee nykyään Suomen Ilmailumuseon tiloissa Helsinki-Vantaan lentoaseman lähellä. Mukana olivat perheemme miespuoliset jäsenet ja pojanpoikani kaveri. Kaikkien lennot sujuivat kaikilta ammattilentäjän tarkoilla ja asiallisilla ohjeilla hienosti, nousut, laskeutumiset, matkalento ja kaarrot. Myös lentotietokone alkaa olla meillä hallinnasssa, koska olen harrastanut simulentoa jo kauan kotisimulaattorilla ja opetellut Airbussin lentämistä "oikein". Tutustuimme samalla Ilmailumuseoon, joka on myös aina yhtä kiehtova kokemus. Suosittelen näitä kokemuksia kaikille, jotka tämän lukevat!
 • Olin 22.10.19 kokeilemassa simulaattoria. Ikävä kyllä opettajan nimi ei nyt jäänyt mieleen, mutta iso kiitos vielä hänelle erittäin
  hyvästä palvelusta. Neuvot ja perehdytys oli selkeän ammattimaisia ja palaute kannustavaa. Lisäksi hän osasi ottaa mukana olleet lapsemme hienosti huomioon. Oli hieno kokemus!
 • Tahtoisin välittää painokkaat kiitokset lennonopettajalle, joka laadukkaasti hoiti homman. 17.9.2019
 • Kiitos hienosta kokemuksesta! Kävimme simulaattorissa, koska pojan täti (!) oli antanut lahjakortin joululahjaksi. 45 min riitti hyvin moneen laskeutumiseen, ja koneeseen sai oikeasti tuntumaa, poika kapteenina ja lopuksi vielä isä perämiehenä. Tunnelma oli sopivasti leppoisa, mutta opastaminen kuitenkin riittävän napakkaa, jotta päästiin aina ehjänä kentälle, eikä äidin tarvinnut kirkua. Kiitos!
 • Suuret kiitokset erittäin hyvästä palvelusta lauantaina 13.4.2019. Vaikka meillä olikin hieman aikataulullisia ongelmia, saimme kiireettömän, ystävällisen ja asiantuntevan elämyksen. Koko polttari porukalla oli hauskaa ja kokemus oli erityisesti paljon matkustavalle "kapteenillemme" mieleinen =)
 • Ostin Kapteenikurssin syntymäpäivälahjaksi avopuolisolleni, jota lentäminen ja lentäjän ura on jo pitkään kiehtonut. Ja oli kyllä
  onnistunut lahjavalinta! Sankari oli täpinöissään koko loppupäivän. Paljon tuli asiaa verrattain lyhyen ajan sisään, mutta hienosti me
  selvisimme kouluttajan ohjeistuksella. 1,5 tuntia kului aivan huomaamatta. Kiitos erittäin hyvästä ja osaavasta asiakaspalvelusta sekä
  onnistuneesta lentokokemuksesta. Ensimmäinen, mutta ei varmasti viimeinen kertamme lentosimulaattorissa!
 • Olin 15.4. Klo 12-14 vapaa valintaisella lennolla. AIVAN HUIKEA OPETTAJA, HIENO KOKEMUS JA SUOSITTELEN KAIKILLE KIITOS VIELÄ TUHANNESTI!
 • Sain syntymäpäivälahjana tunnin lennon Airbus simulaattorissa. Hieno kokemus ja itse paljon matkustaneena oli hauska tutustua lentäjän työhön ja haasteisiin. "First Officer" vieressä oli osaava ja opasti hyvin, välillä jopa luulin että osaan lentää! Suosittelen kaikille ilmailusta kiinnostaville ja myös usein lentokoneessa matkustaville. Mietin jo seuraavaa vierailua Salmisaaressa!
 • Mahtava kokemus, todella mielenkiintoinen ja hauska tunti simulaattorissa, aika meni liiankin nopeasti, pieniä kommelluksia oli, mutta sallittaneen ensikertalaiselle, varmasti joskus uudestaan. Iso kiitos.
 • "Parhaimmat Kiitokset ammattimaisesti vedetystä kapteenikurssista! Kurssi antoi elävän, syventävän ja mielenkiintoisen kokemuksen nykyaikaisella A320 koneella lentämisestä eri olosuhteissa (yli 8.000 tuntia lentokoneessa matkustaneelle). Lentäminen käsiohjauksella vanhaan Cessnaan verrattuna vaikutti todella helpolta - autopilotilla lentämisestä puhumattakaan. Voin lämpimästi suositella kaikille !"
 • "Aivan mahtava ja mielenkiintoinen kokemus lentää Airbus A320:lla. Opastus todella asiantuntevaa ja ope haastoi välillä "hyvällä tavalla" todellakin ohjaamotyöskentelyyn. Kapteenikurssi oli juuri sopivan mittainen paketti, jossa sai lentää erilaisissa olosuhteissa ja tehdä vaativia laskeutumisia. Sellaisessa tuoksinnassa saattaa jopa laskeutua väärälle kiitotielle.. :) Isot kiitokset ikimuistoisesta elämyksestä. Suosittelen!!"
 • "Lahja oli mieluinen ja voin ehdottomasti suositella muillekkin! Illan keskustelunaiheet pyörikin sitten vahvasti lentämisaiheen ympärillä.. :)"
 • "Takeoffin lentopelkokurssi oli mielenkiintoinen ja siinä tuli esille meille uusia asioita, kuten lentokoneen eri varajärjestelmät. Aika riensi ja olisi ollut hauskaa lentää enemmänkin! Suosittelemme kurssia, vaikka olisi ollut mukavaa jos lentoemäntä olisi vielä tuonut meille piloteille pullakahvit:)"
 • "Simulaattori oli todella mukava kokemus. Pientä harjoittelua kyllä vielä vaatii, mutta tosi realistinen kokemus. Suosittelen. Itsekin katselen uutta aikaa."
 • "Lento Takeoffin simulla oli hieno kokemus hienoine palveluineen. Olimme lentämässä kuuden henkilön kaveriporukalla ja varattu aika 2 h 30 min kului sananmukaisesti kuin siivillä ja tunnelma oli korkealla! Takeoffin simulaattori on teknisesti tasokas ja 180 asteen näkymä mahdollistaa ällistyttävän realismin tunteen. Kyllä kotitietokoneellani oleva simu jää kirkkaasti toiseksi, vaikka olen jaksanut harrastaa lentosimuja kotona jo 30 vuoden ajan. Suosittelen lämpimästi lentokokemusta Takeoffin simussa kaikille, joita lentäminen vähänkään kiinnostaa."
 • "Olipa mainio ja kohottava kokemus ohjata A320:aa. Tunnelma oli leppoisa, opastus asiantuntevaa ja itse lentäminen aivan mahtavaa. A320 lienee aloittelijan kannalta kaikessa nykyaikaisuudessaan armollinen -- onhan siinä "tietokone ohjaajan ja ohjainten välissä" pehmentämässä ohjaamista ja helpottamassa lentämistä. Mutta se keppi millä hökötystä lennetään. Parinkymmenen sentin mittainen joystick. Voi hyvä tavaton!!"
 • "Erittäin mielenkiintoinen kokemus, aidontuntuista , sain hyvän kuvan siitä mitä kaikkea liikennelentäminen vaatii....ja opastus lentoon oli tosi asiantuntevaa, eli saatiin Airbus turvallisesti ja ehjänä maahan.... Suosittelen, käykäähän kokeilemassa."
 • "Loistava kokemus! Ostin kapteeni kurssin poikaystävälleni ja hän rakasti sitä! Ihanan ystävällistä palvelua ja kokema enemmän kuin osasi odottaa :) Suosittelen lämpimästi."
 • "Let me thank you for close to 2 hours of excitment and thrill when you guided me through your "Kapteenikurssi".
  Take-off from Turku to fly to Helsinki with 5 different landings and then to top the thrill with 2 approaches/landings at one of the world most dangerous airports - Innsbruck...
  I strongly like to recommend your company to all interested in aviation and wish you all the best. I am sure that I have not had my last lesson with you."
 • "Mahtava elämys, loistava asiakaspalvelu lennon varaamisesta lähtien ja sijainti passeli. Suosittelen erittäin lämpimästi."
 • "Absolutely fantastic experience - I would like to point out that I am a non-Finnish speaker as well. I couldn't recommend this enough for anybody with an interest in flying!!! Thanks so much!!!"
 • "Loistava kokemus! Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua :) suosittelen!!"
 • "Isot kiitokset ikimuistoisesta synttäriyllätyksestä miehelleni! Ikä ei ole este, 67-vuotias ensikertalainen lensi ja laskeutui turvallisesti niin Helsinkiin kuin Barbadoksellekin. Video muistitikulla kotiin viemisinä oli huippujuttu. Todella mieluusti suosittelen tuota kokemusta tutuilleni, ja itsellenikin syttyi kipinä, jospa minäkin vielä joskus kokeilisin! Jäi sellainen tunne, että simulaattoria kokeilemaan voi tulla kuka vaan, joka ylettyy ohjauslaitteisiin ja polkimille, ja pystyy vastaanottamaan opetuksen. Eikä hätää vaikka ihan kaikkea ei muistaisi, opettajapilotti auttaa koko ajan!"