Tervetuloa lennolle!

Takeoff tarjoaa ensimmäistä kertaa Suomessa erittäin realistisen ja samalla hauskan matkustajalentokonesimulaattorielämyksen, joka sopii kaikille. Aidon Airbus A320 lentokoneen kokoinen ohjaamo, upea maisemascreeni ja realistiset äänet takaavat unohtumattoman kokemuksen.

Simulaattorin sisältä löytyy kaikki tarvittavat hallintalaitteet. Nappien ja vipujen määrä voi aluksi olla hämmentävää mutta ohjaajiemme avulla kuka tahansa voi suorittaa lennon tällä mahtavalla lentokoneella. Olemme valinneet muutamia ennalta suunniteltua elämyslentoa palvelupakettiimme ja tämän lisäksi voitte itse valita miten juuri te haluatte nauttia ajastanne simulaattorissa.

Katso myös palaute osiostamme miten asiakkaamme ovat viihtyneet meidän aidontuntuisessa ja valloittavassa simulaattorissa.

Takeoff elämyslento on myös paras lahja mitä voit antaa perheenjäsenillesi, ystävillesi tai kollegoillesi! Voimme tehdä sinulle lahjakortin haluamallesi elämykselle. Voimme taata että tämä lahja onnistuu! Osta lahjakorttisi täältä.

Hyppää siis kapteenin istuimelle ja lähdetään lentoon!