UKK (usein kysytyt kysymykset)

Saako simulaattoriin tulla vain yksi henkilö elämyksen aikana?

Simulaattorin hinnoittelu perustuu aikaan ja näin ollen lentoa voi tulla seuraamaan isommallakin porukalla. Lentokoneen operointi tosin vaatii yleensä sen että vain yksi voi lentää kerralla. Lentäjää voi vaihtaa elämyksen aikana. Ohjaamoon mahtuu istumaan 2+4 henkilöä.

En ole koskaan lentänyt lentokonetta, sopiiko tämä elämys minulle?

Kyllä! Tämä elämys sopii kaikille eikä aiempaa kokemusta tarvita. Tulet itse ohjaamaan konetta ja tulet huomaamaan että se luonnistuu kaikilta.

Liikkuuko simulaattori?

Ei! Simulaattorimme on ns. kiinteäalusteinen. Iso 180 asteen näyttö takaa kuitenkin liikkumisen tunteen. Aidot matkustajalentokoneet eivät myöskään juuri liiku, lukuunottamatta lentoonlähtöä ja laskeutumista.

Käykö teillä liikuntasetelit maksuvälineenä?

Kyllä! Meillä käy Smartum saldo, Smartum liikuntasetelit, Luottokunnan Virike-setelit sekä -kortti, Tyky-setelit, Edenred:in Ticket Mind&Body , Tyky-Online ja ePassi (Sporttipassi).

Miten maksan lennon?

Lentosimulaattorielämyksen voitte maksaa paikan päällä kortilla (ei AMEX tai Diners), käteisellä, liikuntaseteleillä, lahjakortilla tai laskulla.

Lahjakorttini on vanhentunut - annatteko lisäaikaa?

Emme valitettavasti anna lisäaikaa sillä lahjakortti on ollut voimassa 12kk. Erikoistilanteissa voimme antaa enintään 2 viikkoa lisäaikaa.

Milloin voin viimeistään peruuttaa ajan veloituksetta?

24 tuntia ennen lentoa.


Saako simulaattorissa kuvata?

Kyllä, voitte valokuvata ja tehdä videoita simulaattorissa.


Onko simulaattoriin ikärajaa?

Ei! Tämä elämys sopii kaikille. Lentokoneen polkimille voi tosin olla hankalaa yltää alle 170 cm henkilöt. Polkimia ei kuitenkin juuri tarvita ja ohjaajamme voi auttaa niiden käytössä. Pienimmillä lentäjillä saattaa olla hankalaa nähdä ohjaamopaneelin yli, joka vaikeuttaa esim. laskeutumista.

Onko simulaattorissa nollatoleranssi?

Ei! Simulaattoriin ei kuitenkaan saa tuoda alkoholijuomia.

Saanko itse valita lentokentän mistä lähdetään?

Kyllä! Meillä on simuloituna koko maailma ja noin 24 000 lentokenttää.

Millä kielillä palvelettte?

Suomi, Ruotsi, Englanti ja Venäjä